How to Create Your Own Space

successful fashion designer. - stylist stockfoto's en -beelden

De demografie van Amerika verandert elke dag meer en meer. Vastgoed zelf loopt bijvoorbeeld leeg. Wie wil er nu wonen in wijken met lege huizen? Nou, natuurlijk houden we allemaal van een vrije ruimte om te leven, en dat doen we, en dat is een uitdaging voor veel Amerikanen, maar ik ga je laten zien hoe je de geweldige ruimte uit je bestaande ruimte kunt creëren en je leven terug kunt krijgen . Mijn hoogste doel voor een cliënt is om eindelijk een eigen ruimte terug te krijgen en in haar leven te brengen.

Deze lijst met tips en suggesties zal u hopelijk laten zien hoe eenvoudig het is.

1. Maak uw ruimte uw eigen. Het gaat er niet om wat andere mensen erin hebben gehad. Wanneer je begint over te gaan en je ruimte in je leven brengt, kan het voor sommigen van ons een beetje ingewikkeld zijn om onze gevonden ruimte in ons leven te brengen, maar door jouw voorbeeld kunnen we het voor ons laten werken.

2. Kleur wordt een belangrijk onderdeel van je huis en omgeving. Wanneer je de deur van je huis opent, gebruik dan je fantasie en schilder een beeld in je geest dat je aandacht vasthoudt aan de verbeelding van kleur.

3. Ruim alle rommel op die u niet regelmatig gebruikt. De mogelijkheid om ruimte achter je te laten om aan het werk te gaan is om al je spullen in één ruimte op te bergen. Omdat je jezelf eerder gesloten deuren opent nadat je aan je bureau hebt gewerkt, kan het meer tijd kosten om deze nieuwe ruimte te vinden dan je wilde. Evalueer uw huis opnieuw om de tijd te vinden om erin te gaan om het schoon te maken en in te delen in de omgeving die u wilt.

4. Besteed aandacht aan alle omringende kunstwerken in uw huis. Kies en geheim citaat, zeg je favoriete vakantieliedjes. Door je huis zo schoon en georganiseerd mogelijk te houden, creëer je een rustige omgeving.

5. Realiseer je eerst wat wel en wat niet waardevol voor je is. Je ruimte moet een ruimte zijn die je herinnert aan wat belangrijk voor je is. Kijk en bedenk wat voor jou belangrijk is. Hoe meer u zich herinnert wat belangrijk voor u is in uw ruimte, hoe minder werk u hoeft te doen.

6. Zelfs huiseigenaren met veel rommel willen misschien verduidelijken dat rommel niet nodig is.

7. Begin met het inventariseren van wat je niet meer in huis wilt hebben. Het verleden kan de toekomst beïnvloeden. Veel van deze rommel is ontstaan ​​door items die nieuw en nieuw waren. De spullen die we niet meer willen hebben of leuk vinden, kunnen worden weggegooid.

8. De naam van uw huidige ruimte kan worden gewijzigd of opnieuw worden gemaakt. Rechts weet wat ik bedoel. Dit is niet vanuit je ruimte in je geest, maar eerder 'de echte en ingebeelde ruimte', zoals we zeggen in een bericht dat is geschreven en gevormd op een stuk vetvrij papier. U kunt dezelfde woorden gebruiken die uw logo worden in uw nieuwe ruimte, of geweldige woorden die u kunnen definiëren die de nieuwe ruimte vertegenwoordigen.

Wat is je diepste wens voor je ruimte?

Maak je klaar om nieuwe ontdekkingen te doen wanneer je tijd en ruimte samenbrengt. Sta open voor het creëren van een nieuwe ruimte die je ziel oproept en die je terugbrengt naar waar je ooit leefde.

Leave a Reply